Couple smiling at one another

Je relatie voorbij? Geen paniek!

Midden januari verscheen er een artikel op een Engelse nieuwssite waarin stond dat januari de maand is waarin de meeste stellen uit elkaar gaan. Datingsites geven aan in januari allemaal hun piek te hebben en de drukste dagen van het jaar mee maken. Het is niet verwonderlijk dat mensen na de feestdagen en bij de komst van het nieuwe jaar een frisse start willen maken. Is jouw relatie in december of het nieuwe jaar gesneuveld? Weet dan dat je in elk geval niet de enige bent. Om er toch het beste van te maken, enkele tips.

Neem de tijd

Hoe vervelend het beëindigen van een relatie ook is, het betekent niet het einde van de wereld. Neem de tijd en dwing jezelf niets op. Forceren heeft geen zin. Als jij zin hebt om heel hard te huilen, dan doe je dat lekker. Het wegstoppen van emoties heeft namelijk totaal geen zin.

Verwen jezelf

Wanneer een relatie net voorbij is, kun je elke reden aangrijpen om jezelf een goed gevoel te geven. Zeg “Ja” tegen die reep chocola, boek dat wellness-arrangement of ga gezellig met een vriendin een weekendje weg. Dit is afleiding wat je goed zal doen.

Meer vissen in de zee

Kijk om je heen! Er zijn een hele hoop leuke, vrijgezelle mannen. Maak oogcontact, flirt, knoop een gesprek aan, leg contact. Voor je het weet ben je weer aan het daten en besef je dat dit toch stiekem wel erg leuk is.

admin

Couple Dining Together
Couple embracing in a park