happy-women

Leven na een scheiding – 10 positieven dingen

1. Restyle je leefruimte

Wellicht blijf jij wonen in wat eerst jullie huis was, of misschien ga je opzoek naar een andere woonruimte. Wat het ook zal worden, het is tijd om opnieuw te beginnen. Een opknapbeurt in je huidige huis. Ga je verhuizen, dan is dit een geweldige manier om je gevoel van eigenwaarde te vernieuwen en een nieuwe start te maken. De meubels, decoraties of kleuren die je ex partner niet mooi vond, kun je nu zonder problemen gebruiken.

2. Ben trots op je lichaam

Als je een echtgenoot hebt, is het soms niet zo’n goed idee om je wat uitdagender te kleden. Nu kun je weer pronken met wat je hebt en waar je trots op bent!

3. Betere partner

Nu je weer single bent, kun je opzoek naar een nieuwe en betere partner. Dus, zie het single zijn als een kans om een nieuwe en betere partner te ontmoeten.

4. Have fun

Als je nog niet klaar bent voor een nieuwe relatie, wil dat niet zeggen dat je niet kunt gaan daten of uit kunt gaan. Blijf niet thuis zitten, trek je stoute schoenen aan en maak plezier. Kijk wat er gebeurt en wie weet, wie je tegen komt. In de liefde kan van alles gebeuren.

5. Uitgaven

Had je vaak met je ex strijd over je aankopen. Dit is nu verleden tijd, jij bent de baas over je eigen uitgaven en aankopen en je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.

6. Ga op vakantie

Er is niets fantastischer dan als single op vakantie te gaan. Door dit te doen, krijgt je echt de kans om te ontspannen en alle zorgen eventjes te vergeten. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en met wie je op vakantie gaat. Denk ook aan reizen die speciaal voor singles worden georganiseerd. Ook zijn er reisorganisaties die vakantie organiseren voor alleenstaande ouders. En wie weet, maak je nieuwe vrienden.

7. Kijk wat jij wilt

Geen ruzie en discussies meer over de afstandsbediening. Jij kijkt tv, wat je wilt en hoe lang je wilt.

8. Op zoek naar een leuke date

Er zijn meer vissen in de vijver. Denk positief en ga op zoek naar een leuke date of een nieuwe goede vriend(in). Schrijf je gratis in bij de onderstaande datingsites.

admin

verliefd
Business colleagues having a meeting