233

Lexa-3 dagen gratis Full membership

Gratis inschrijven
Schrijf je gratis in op Lexa Dating. Online dating met mail, profielen met foto en chat!
Lexa nl staat bekend als een van de meest doeltreffende online datingsite om andere mensen via het internet te ontmoeten in jouw regio. Of het nu gaat om nieuwe mensen te leren kennen, het vinden van je grote liefde of het maken van nieuwe vrienden, Lexa is de online datingsite waar dit kan. Uit een onderzoek gedaan onder de leden van lexa.nl bleek dat 80% iemand heeft leren kennen via Lexa.nl. Met behulp van de LexaMessenger of de chat met webcam kom je snel en eenvoudig in contact met nieuwe mensen!
Gratis inschrijven

Hoe werkt het als je wilt inschrijven bij lexa.nl?

Stap 1: Schrijf je gratis in, en vul je naam, gesclacht en woonplaats in
Stap 2: Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2: Doe de gratis persoonlijkheidstest
Stap 3: Je ontvangt een rapport met de uitslagen van jouw persoonlijkheidstest op basis van 71 criteria
Stap 4: Op basis van je persoonlijkheidstest ontvang je een lijst met geschikte singles
Stap 5: Begin met daten en neem direct contact op met singles
Binnen enkele minuten ben je GRATIS ingeschreven bij lexa.nl.

Voordelen van online dating bij Lexa.nl

Lexa heeft een eigen Datingcoach, geeft veel advies & datingtips en heeft een gratis persoonlijkheidstest. Met Lexa kun je verder eenvoudig zoeken naar andere singles, flirten met andere singles, profielen van andere leden bekijken, je eigen profiel aanmaken en webcammen met duizenden leden!
Gratis inschrijven
Lexa profielen
Op Lexa.nl zijn de profielen zeer uitgebreid met algemene informatie en meer specifieke gegevens zoals het uiterlijk, levensstijl en foto’s van leden.’Mijn perfect match’ is een tabblad dat wat extra aandacht verdient. Hier kun je namelijk aangeven hoe je ideale partner eruit zal zien en aan welke criteria je partner zou moeten voldoen. Ook andere leden hebben inzicht in deze informatie, zodat zij kunnen beoordelen of ze voldoen aan het beeld dat je van een partner hebt.De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat er onredelijke criteria in worden vermeld, maar je kunt in elk geval een beeld krijgen van hoe iemand zijn of haar ideale partner ziet.Een ander tabblad is ‘mijn video’s’ en hiermee kan je met gebruik van de webcam zelf videoclipjes op Lexa.nl plaatsen. Dit is een leuke extra mogelijkheid, die je niet bij alle dating websites terug zal zien. Contact leggen
Er zijn via Lexa.nl meerdere mogelijkheden om met andere leden in contact te komen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technieken zoals het meedoen aan een live chat of gebruik maken van een video live chat met je webcam.Ook is het handig dat je een live bericht krijgt op het moment, dat iemand jouw profiel aan het bekijken is. Een andere optie is het overzicht van leden te krijgen, van leden die je profiel sinds je laatste bezoek hebben bekeken.Verder is het mogelijk een lijst op te vragen van leden, waar mee je een flirt hebt gehad, naar wie je een berichtje hebt verzonden of wie je via Lexa een msn uitnodiging hebt verzonden.

Kosten online dating bij lexa.nl

Gratis inschrijven

1 maand €24.95/maand
3 maanden €12.95/maand
6 maanden €9.95/maand

Opzeggen

Je kunt te allen tijde je lidmaatschap opzeggen. Dit kan op de lexa.nl website bij uitschrijven. Als je nog een tegoed hebt staan dan krijg je dit niet vergoed bij uitschrijving, let hier dus goed op.
Gratis inschrijven

admin

oars
ssdd