23

Pepper.nl

Gratis inschrijven Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus! Wat is Pepper.nl? Pepper.nl is een datingwebsite waarbij mensen de mogelijkheid hebben om elkaar online te ontmoeten, elkaar berichten te sturen, te chatten en vervolgens een afspraak in te plannen, oftewel te gaan daten. Aanmelden is bij Pepper volledig gratis. Er moet echter wel een kleine maandelijkse vergoeding betaald worden om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Gratis inschrijven Wat maakt Pepper anders? Pepper.nl is op een aantal gebieden heel anders dan andere datingwebsites. Voornamelijk op het gebied van profielen blinkt de website uit. Bij deze website vul je namelijk niet een paar vragen in als: "hoe lang ben je" en "wat voor kleur ogen heb je?", maar is het de bedoeling om een soort van moodboard aan te maken. Door het plaatsen van foto's en video's op profielen wordt er namelijk een veel betere indruk van een persoon gekregen, dus op dat gebied is Pepper.nl zeker een uitblinker te noemen. Ook de "Just Coffee" knop maakt Pepper een stuk aantrekkelijker dan andere datingsites. Hiermee nodig je iemand uit om een kopje koffie te gaan drinken. Niet meer en niet minder. Het is dus niet meteen een echte date te noemen, maar je hebt elkaar wel meteen in het echt ontmoet. Pepper geeft zelfs meteen advies over de plaats waar je samen kunt afspreken voor een lekker bakkie koffie. Handig! Gratis inschrijven Nadelen van Pepper Uiteraard heeft Pepper ook nadelen. Zo is er bijvoorbeeld geen zoekfunctie en kunt u dus niet zelf op zoek naar andere profielen. U bent afhankelijk van de matches die u op een dag krijgt. Pepper belooft er echter drie per dag, dus er zou keuze genoeg moeten zijn. Een ander groot nadeel is dat het voor niet betalende leden onmogelijk is om de berichten die ze ontvangen te lezen. Hierdoor is het versturen van een bericht naar iemand die geen betaald account heeft vaak verspilde moeite, want een reactie komt er in de meeste gevallen niet. Als Pepper bovenstaande punten op zou lossen zou het echt een topwebsite zijn! Gratis inschrijven
Gebruiksvriendelijk - 90%
Betrouwbaar - 92%
Match aanbod voldoende - 91%

91%

Prima site om nieuwe contacten te leren kennen. Ook prettig omdat het aantal mensen dat ingeschreven staan best wel groot is. Geen negatieve ervaringen.

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
91

Gratis inschrijven

Pepper.nl is een relatief nieuwe speler op de markt van online dating. Toch doet deze datingsite het al behoorlijk goed, en is het ook één van de meest bekende websites op het gebied van online dating. Hoog tijd voor een review dus!

Wat is Pepper.nl?
Pepper.nl is een datingwebsite waarbij mensen de mogelijkheid hebben om elkaar online te ontmoeten, elkaar berichten te sturen, te chatten en vervolgens een afspraak in te plannen, oftewel te gaan daten. Aanmelden is bij Pepper volledig gratis. Er moet echter wel een kleine maandelijkse vergoeding betaald worden om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

Gratis inschrijven

Wat maakt Pepper anders?
Pepper.nl is op een aantal gebieden heel anders dan andere datingwebsites. Voornamelijk op het gebied van profielen blinkt de website uit. Bij deze website vul je namelijk niet een paar vragen in als: “hoe lang ben je” en “wat voor kleur ogen heb je?”, maar is het de bedoeling om een soort van moodboard aan te maken. Door het plaatsen van foto’s en video’s op profielen wordt er namelijk een veel betere indruk van een persoon gekregen, dus op dat gebied is Pepper.nl zeker een uitblinker te noemen.

Ook de “Just Coffee” knop maakt Pepper een stuk aantrekkelijker dan andere datingsites. Hiermee nodig je iemand uit om een kopje koffie te gaan drinken. Niet meer en niet minder. Het is dus niet meteen een echte date te noemen, maar je hebt elkaar wel meteen in het echt ontmoet. Pepper geeft zelfs meteen advies over de plaats waar je samen kunt afspreken voor een lekker bakkie koffie. Handig!

Gratis inschrijven

Nadelen van Pepper
Uiteraard heeft Pepper ook nadelen. Zo is er bijvoorbeeld geen zoekfunctie en kunt u dus niet zelf op zoek naar andere profielen. U bent afhankelijk van de matches die u op een dag krijgt. Pepper belooft er echter drie per dag, dus er zou keuze genoeg moeten zijn. Een ander groot nadeel is dat het voor niet betalende leden onmogelijk is om de berichten die ze ontvangen te lezen. Hierdoor is het versturen van een bericht naar iemand die geen betaald account heeft vaak verspilde moeite, want een reactie komt er in de meeste gevallen niet. Als Pepper bovenstaande punten op zou lossen zou het echt een topwebsite zijn!

Gratis inschrijven

admin

ssdd
23s