Couple embracing in a park

Stellen waar je écht niet op wilt lijken!

Als je single bent, kun je sommige stelletjes soms wel eens irritant vinden. Bijvoorbeeld stellen die elkaar geen seconde uit het oog verliezen, die onophoudelijk aan elkaar zitten te frunniken of stellen die juist alleen maar aan het kibbelen zijn. Bestudeer dit gedrag goed en doe het vooral niet na tegen de tijd dat je zelf ook met iemand samen bent.

Altijd samen

Zo zijn er bijvoorbeeld stelletjes die elkaar amper loslaten en nooit iets doen zonder elkaar. Ze kijken allebei op wanneer je een van hun voornamen noemt en ze hebben zelfs een gezamenlijk e-mailadres. Ze gaan volledig in elkaar op en ze lijken te zijn samengesmolten tot één persoon. Dit is niet alleen ergerlijk, maar vooral ook heel ongunstig voor henzelf. Individuele ontwikkeling van beide partners is namelijk heel belangrijk om een relatie in bloei te houden.

Te klef

Koppeltjes die constant aan elkaar zitten te plukken kunnen ook vrij hinderlijk zijn. Thuis is prima, maar in het openbaar is het niet altijd gepast. Zoetsappige liefkozingen, lachwekkende troetelnaampjes: niet is hen te veel om aan iedereen te laten zien dat ze van elkaar houden. Soms kan dit nogal smakeloos zijn en al helemaal als er anderen bij zijn.

Ruziemakers

Ruziemaken zonder rekening te houden met de omgeving is niet echt gewenst. Stellen die alleen maar op elkaar lopen te fitten of elkaar regelmatig uitschelden zijn geen leuk gezelschap. Het lijkt wel alsof ze enkel kunnen communiceren door middel van ruzies. Je kunt je als toeschouwer misschien verplicht voelen om tussen beiden te komen en de situatie te sussen, maar een pretje is het niet. Zo ga je het in ieder geval NIET doen wanneer je zelf een relatie hebt, dat is een ding wat zeker is.

Opschepperig

Ze hebben dit gedaan, ze hebben dat gedaan, hun oudste kind is de beste van zijn klas, ze hebben een nieuwe auto gekocht en ze denken erover om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Deze opscheppers praten altijd over zichzelf en in hun relatie gaat nooit iets mis. Maar waarschijnlijk is dit alles slechts een poging om hunzelf ervan te overtuigen dat ze het zo goed doen. In werkelijkheid weet iedereen wel beter…

Perfect stel

Ze zijn volmaakt. Te volmaakt! Ze hebben nooit ruzie, ze respecteren elkaar, luisteren naar elkaar en prijzen elkaar constant de hemel in. Ze zijn niet jaloers, niet bezitterig en ook niet driftig. Kortom, een voorbeeldig paar. Ze zijn zo volmaakt dat het onuitstaanbaar wordt. En bovendien is een te volmaakt stel verdacht. Daar moet echt iets achter zitten!

admin

Couple smiling at one another
ogen