Couple Dining Together

Wat eet je tijdens je eerste date?

Wanneer jij tijdens een eerste date uit eten gaat, wil je natuurlijk goed in de smaak vallen. Naast het kiezen van een perfecte outfit met passende make up, is welgemanierd je gerecht naar binnen werken ook een must. Jongens vinden het niet charmant om hun date als een bootwerker aan tafel te hebben. Hoe goed je manieren ook zijn, sommige gerechten kun je beter vermijden.

Krab
Hoe lekker verse krab ook kan zijn, echt makkelijk eten is het niet. Dit is geen gerecht wat je keurig met mes en vork kunt eten. Hier heb je een tang bij nodig en voor je het weet zit je onder de krabsappen. Vermijden dus.

Knoflook
Knoflook is ontzettend gezond en veel mensen vinden het erg lekker. Alhoewel het niet direct een probleem is tijdens de date, kan het achteraf wel een probleem vormen. Knoflook blijft namelijk behoorlijk hangen en daar kan een pakje kauwgom niet tegenop. Wat je wel kunt doen, is beide knoflook eten. Dan merk je het niet meer.

Spareribs
Bijna iedereen waardeert een bord heerlijk gekruide, malse ribbetjes. Alleen is dit bijna niet te eten met mes en vork. Hoe erg je ook je best doet, dit wordt een grote kliederboel. Wil je dus niet met barbecuesaus in je haar naar buiten lopen, moet je deze laten staan.

Sambal
Ben je gevoelig voor pittig eten? Kijk hier dan mee uit. Een beetje sambal kan geen kwaad, maar wanneer je er teveel van neemt komt de stoom letterlijk uit je oren. Zweetaanvallen en een rood hoofd zijn dan onvermijdelijk. Niet erg charmant dus wanneer je op een eerste date bent. Wees dus voorzichtig met de sambal of vraag de ober om het aan de keuken door te geven.

admin

23s
Couple smiling at one another