ogen

Wat vind jij het mooiste lichaamsdeel?

Haar

Het enige deel van jezelf dat je gemakkelijk kunt veranderen zonder dat je jezelf pijn doet of dat het je duizenden euro’s kost. Je hairdo laat vaak zien wat voor persoon je bent. Als je valt op strak getrimd en gestyled haar, dan ga je waarschijnlijk voor een partner die goed voor zichzelf zorgt. Val je op meer opvallende, anders-dan-anders kapsels, dan word jij vermoedelijk blijer van meer eigenzinnige typetjes.

Ogen

Vaak wordt over ogen gezegd: ‘the eyes are the windows to the soul’. Als je dus smelt door in een paar van die poppenoogjes te turen, dan ben je waarschijnlijk iemand die graag andermans gedachten ‘leest’. Grote ogen maken jeugdig waardoor verzorgende types zelf vaak voor die dromerige ogen vallen.

Lach

Van baby af aan zijn we geprogrammeerd blij te reageren op de lach van anderen, dus het is niet verwonderlijk dat de meeste mensen kriebels krijgen van een mooie glimlach. Ga jij voor een partner die veel lacht, dan vind je vriendelijkheid een van de belangrijkste eigenschappen. Als je zelf veel lacht, dan wil je anderen graag blij maken en op hun gemak stellen.

Lippen

Let’s face it: bijna iedereen wordt warm van kusbare lippen, maar als de lippen vaak als eerste je aandacht grijpen, dan wil je je voorlopig nog niet settelen en heb je vooral zin in een luchtige, gezellige relatie. Een paar droge, beschadigde lippen getuigt niet echt van goede verzorging. En wie valt er nou op mensen die onverzorgd overkomen..?

Schouders

Back in the eighties waren de schoudervullingen niet aan te slepen. Door de schouderpartij te vergroten, kregen vrouwen een sterk silhouet. Als je valt op sterke, dragende schouders, val je waarschijnlijk op dezelfde kenmerken in een partner. Als je meer op ronde, aflopende schouders valt, kan dit betekenen dat jij graag de broek aan hebt in een relatie!

Handen en armen

Word je helemaal wild bij het zien van een paar sterk uitziende handen, dan kan dit betekenen dat je verzorging en bescherming zoekt in een partner. Dit geldt ook voor gespierde, mooi gevormde armen die het gevoel geven dat je niets kan overkomen als ze om je heen geslagen zijn. Er is ook een meer dierlijke verklaring voor, namelijk dat je bij voorkeur een partner zou kiezen waarvan je verwacht dat die een broodnodige vechtpartij wel zou winnen.

Benen

En ook hier geldt dat als je kickt op iemand met een paar stevige, sterke benen, komt dat vaak neer op een oerinstinct: een snelle, sportieve partner zal makkelijker ‘overleven’. Lange benen bij vrouwen staan voor volwassenheid. Grote kans dat als je daar als man op valt, dat je zoekt naar een verzorgend, moederlijk type.

De vorm van het gezicht

Neem de gezichten van al je vroegere flirts, flings en relaties in gedachten. Hebben ze dezelfde vorm, bijvoorbeeld hartvormig of juist langwerpig? Dit kan verklappen wat voor type persoonlijkheid jouw voorkeur heeft. Een rond gezicht weerspiegelt bijvoorbeeld vaak een verzorgende, zachtaardige persoon, terwijl een langwerpig gezicht vaker bij een praktisch persoon past. Val je op types met een breed en hoog voorhoofd, dan vind je het leuk als een partner je op intellectueel niveau uitdaagt.

Bovenlijf/ torso

Als je kriebels in je buik krijgt van een hard wasbordje, dan geeft dit aan dat sport en fitness belangrijk voor je is. Houd je meer van een klein buikje, dan ben je misschien meer into mensen die niet geobsedeerd zijn door hoe ze eruit zien en die geen calorieën tellen bij elke maaltijd.

Oren

We maken er gaatjes in, laten ze strak naar achteren trekken en sommigen laten de gaatjes zelfs oprekken: het is duidelijk dat oren een belangrijke rol spelen bij schoonheid. Houd je van oren die strak tegen het hoofd zitten, dan val je eerder op meer serieuze karakters, terwijl het kan betekenen dat je van een meer guitig karakter houdt als je een beetje flappende oren schattig vindt!

admin

Couple embracing in a park
verliefd